mandag 22. februar 2010

skuffa

Det var tid for å vise rå kraft og utholdenhet, da sprintstafetten gikk på skistadion i Whistler Olympic Park.
Jeg tok meg greit fra semifinale til finalen, og øynet sjansen til å være med å prege løpet. Men den gang ei! 300m etter start brekker en konkurrent staven og jeg blir stående bak uten mulighet til å komme forbi. Da ble luken opp til teten altfor lang. Jeg ga meg aldri og kjempa hele veien, i håp om at noen foran skulle sprekke. Men det hjalp så lite, og det var utrolig tøft å gå alene hele veien.

Det endte med 5.plass, men skuffelsen er stor når jeg vet at vi kunne vært med å kjempet helt i toppen. De værste er at det ikke lå i mine hender...

Jeg får spare flaksen til en annen gang. Uansett blir jeg flink til å kjempe. Har ikke gjort noe annet i hele år...

7 kommentarer:

 1. Hei Astrid!
  Det var trist å sjå kor uheldig du var i sprintfinalen. Full stopp- og så "på an igjen", ja, der tapte du mange sekundar! Men du var jo heilt uskuldig i uhellet! Gåpåviljen viste du til fulle, og takk for det! Gratulerer med kjempeinnsats!
  Beste helsing Lars.

  SvarSlett
 2. Jeg er stadig imponeret og stolt af du kom så langt. Ærgeligt du var uheldig, men ja du kæmper dig jo bare videre. Sejt!
  Skal du køre flere konkurrencer?

  SvarSlett
 3. Jeg er reserve på stafetten. Og jeg håper at alle jentene holder seg friske! Så da blir det nok ikke flere kokurranser på meg.

  SvarSlett
 4. Du gjor en kjempejobb!, berre synd det skar seg.meen heldigvis kjem det fleire OL som eg veit du kan vere med å prege!!!Hehe.
  Du har jo hatt uendeleg med uflaks, det er sikkert og vist, men har veldig trua på at det vil snu!:) Så ikkje gi opp! Snart står du på toppen av pallen igjen. HURRA!!(Men sport er jo ikkje alt her i verda heller!Fint? JA!!)

  SvarSlett
 5. Det var så fælt å se det gå galt så tidlig i finalen! Men at dere endte opp på 5plass vitner jo om en utrolig innsats fra dere begge! Det synes jeg du skal være godt fornøyd med. Og tenke at det blir ekstra deilig når det endelig klaffer! :D Heier fortsatt på deg.

  SvarSlett
 6. Gleder meg til du kommer opp på det nivået jeg vet du har!
  Da kan alle de andre bare trene så mye og så riktig de bare vil. Du er uslåelig når du er på maksnivået!
  Du er den beste, mest fornuftige,smarteste og søteste idrettsutøveren vi har i Norge. Det er helt utrolig at du skal rammes så hardt av uflaks, men en mester reiser seg igjen.
  Har du oen tanker om hvor lenge duskal holde på med langrenn på toppnivå? Skal du fortsette med det når du blir "stor" eller satser du da på et 4-liv? e tror mange i Norgelurer på akkurat det.

  SvarSlett
 7. Ser du er tatt ut til VM i Holmenkollen! Fantastisk!!
  Lykke til - jeg har troen på deg!! :)

  Mvh
  Oddrun

  SvarSlett